Follow

Sammanfattning: Mitt 2015

Tanken var att jag skulle försöka beskriva hela året i bara bilder, men det blev så himla krångligt (men framför allt väldigt mycket bilder som ingen skulle orka titta på) så jag gör en "liten" sammanfattning med mina favoritögonblick och favoritbilder istället. Det blev jättelångt ändå (haha!) men det har hänt så himla mycket det här året att jag inte ville utelämna något!
 
 
Klicka på bilderna för att komma direkt till orginalinlägget som de var med i!
 
 

 
En utav de allra första dagarna år 2015 spenderade jag med syrran ute vid Tjolöholms Slott och vi fotograferade lite bilder i solnedgången tillsammans. Jag minns att det var väldigt kallt så vi stannade nog bara i en halvtimme, men ändå lyckades vi få en parkeringsböter... 
 
 
 
Några dagar senare var jag uppe i Stockholm igen, och där var gatorna fyllda med tjock och mysig snö. Jjag började min andra termin på Fotoskolan STHLM strax där efter. 
 
 
 
Redan i januari började jag fotografera mina första bilder i mitt blomsterprojekt, David var först ut med en gigantsk roskrans på huvudet. Mia fixade såklart smink, Stina hjälpte till och Amanda stod för lite bilder bakom kulisserna. Jag hade en himla bra känsla efter den här fotograferingen, att det här verkligen kunde bli något bra!
 
 
 
Någon dag senare åkte jag, Stina och Amanda till Tyresö och fotograferade lite porträtt i snön. 
 
 
 
Februari och mars var fyllda med blomsterfotograferingar, nästan två i veckan. Det låg så väldigt mycket jobb bakom allt, men åh vad roligt det var! 
 
 
 
I slutet på februari åkte jag till Berlin och hälsade på Carmen över en solig helg. Där fotograferade jag också en ny kollektion av kappor för hennes märke Wolfschluckner, så himla fina!!
 
 
 
Studion var mitt andra hem.... 
 
 
 
En solig eftermiddag på västkusten. Det blev mycket pendlande till västkusten där jag har alla mina nära och kära, när jag var hemma så försökte jag vila och njuta så mycket som möjligt av de timmarna vi fick tillsammans. 
 
 
 
 
Kungsträdgården blommade så fint i mars och jag och Amanda träffades där klockan sju och fotograferade i det vackra morgonljuset. Svinkallt men så himla fint! 
 
 
 
Blomsterutställningen började närma sig, snart var alla bilder klara! Här är en artikel som var med i Kungsbackaposten i maj. Så himla roligt!
 
 
 
Jag och Stina åt middag på Skinnarviksberget i solnedgången, med bara några få dagar kvar innan sommarlovet! En helt uderbar kväll!
 
 
 
Jag och Sarah fotograferade massor av bilder åt Stockholms Glasshus under våren, den sista fotograferingen vi hade var lite mer kreativ och kul ute i solen en junidag!
 
 
 
Brorsan tog studenten i juni! 
 
 
 
Jag och Philip åkte ner till Paris i en vecka och bara åt gott, tog långa promenader bland alla de vackra husen och avslutade veckan på Disneyland Paris! 
 
 
 
Blomsterutställningen började!! Se alla bilder här ←
 
 
 
Och min favoritårstid hade officiellt börjat! Sommaren var ju inte den varmaste och soligaste men jag såg till att varje gång solen var framme så hade jag någon eller något att fotografera, älskar sommarens ljus!! 
 
 
 
Som sagt.... ÄLSKAR sommaren! Här var en utav sommarens mest magiska kvällar, med Isabella på rapsfälten i mitten på juli. Så fantastiskt ljus den kvällen, allt satt som en smäck! 
 
 
 
Jag och Stina åkte upp till Stockholm i två dagar och kollade in hennes nya lägenhet. Sedan tog vi oss till favoritplatsen (Skinnarviksberget) och satt där hela kvällen... 
 
 
 
Många magiska kvällar på de fina fälten blev det.... har inte ens plats för alla bilder i ett inlägg!
 
 
 
Jag var tillbaka i Stockholm två veckor i augusti när jag startade mitt andra år på Fotoskolan STHLM, det var två väldigt fina veckor med sol, Gröna Lund, härliga kvällar och massor av nya kuskaper inom rörlig bild!
 
 
 
I september började jag min praktik på Grafia i Göteborg. Där jag fortfarande har praktik (fast nu har jag lov), där har jag fotograferat allt från porträtt, kläder, plåster och lilla söta Rune som hänger i studion nästan varje dag. 
 
 
 
September bjöd på lite inspiration, vilket behövdes! Jag fotograferade Emmy med massor av rökbomber bland ormbunkarna i skogen, med brudklänningen på såklart! 
 
 
 
Jag och Philip åkte till London över en helg! Det är en så himla härlig stad, vi tog det mest lungt och tog dagarna lite som de kom, en välbehövlig helg efter mycket jobb för oss båda!
 
 
 
Hösten kom och bjöd på många porträttfotograferingar, bland annat den här favoriten på min fina syster. Den var väldigt spontan på väg hem från en annan fotografering, jag kan ju inte få nog av blommor (som ni kanske har märkt) och när vi såg dessa lila blommorna så tvingade jag Sara att sätta sig bakom dem på den halvblöta asfalten och försöka balansera så nära blommorna som möjligt (fast ändå se lugn och avslappand ut!). Haha.. hon har blivit väldigt duktig framför kameran!
 
 
 
En magisk kväll i oktober på en fotorunda med min syster, bror och Philip. Ljuset var amazing! 
 
 
 
Hösten bjöd på många vackra dagar och kvällar. Det blev några fotopromenader till Delsjön med Emmy i kvällssolen... 
 
 
Jag sålde 10 stora printar till ett nyrenoverat kontor i Kungsbacka. Så himla roligt att de har mina bilder uppe på väggarna ju! Och har fått så många komplimanger att jag blir helt varm i själen.
 
 
 
Jag har inte kunnat slita mig från Stockholm helt dock, få jag åkt upp någon gång i månaden och fotograferat lite i studion - många bilder blir det,  men det är ju så himla roligt! Jag skall verkligen se till att hänga en del där i vår också!
 
 
 
Göteborg har bjudit på många fina kvällar och dagar mellan regnperioderna (haha). Och jag trivs väldigt bra här bland alla mina nära och kära, spårvagnarna och gött mos! 
 
 
 
Ja, och här sitter vi nu med knappt en vecka kvar av det här året, året som get mig väldigt mycket positivt med som också har haft med sig många tuffa perioder och dagar. Jag hoppas att 2016 ger mig mer glädje och framför allt mer sol och fantastiska sommardagar - jag längtar redan!
 
 
Postat av: Linn Strömberg

Så underbart! <3

2015-12-27, 14:55:37 - URL: http://cigarettesncush.blogg.se/
Postat av: Erica

Wow, vilka bra bilder du tar! Så himla kul att få se! :)

2015-12-27, 14:57:21 - URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg

Åh det ser ut som ett riktigt toppenår med massor med fina fotograferingar!

2015-12-27, 15:15:50 - URL: http://www.mariaekblad.se
Postat av: Sara

Åh så himla fina bilder!! :D

2015-12-27, 16:35:30 - URL: http://photogra.blogg.se
Postat av: Iselin Renée

Så mange fine bilder :)

2015-12-27, 16:49:13 - URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Postat av: Maja

Wow vilka bilder! Älskar bilderna på din syster bland de lila blommorna, så himla fina!!!!

Svar: Åh tack!! :)
Emma Grann Fotografi

2015-12-27, 19:02:27 - URL: http://nouw.com/majasl
Postat av: Yohanna af Skovde

Åh, Berlin! Och väldigt kul att läsa om ditt år!

2015-12-27, 20:12:45 - URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Cassandra

Men åh så fina bilder du tagit detta året!

2015-12-27, 20:22:00 - URL: http://sensor.blogg.se
Postat av: Netti Starby

Vilken härlig sammanfattning och asgrymma bilder! Kram

2015-12-27, 21:54:24 - URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Amanda

Du är verkligen så himla duktig! Sjukt fina bilder allihop :)

2015-12-27, 23:22:42 - URL: http://momentswithme.blogg.se
Postat av: linah

åh så vackert allting!! <3

2015-12-28, 12:55:19 - URL: http://nouw.com/linaheve
Postat av: Celine

Så otroligt fina och härliga bilder! Så kul att se!

2015-12-28, 14:09:27 - URL: http://celinelf.blogg.se
Postat av: Elina

Vet att du antagligen har hört det mer än en gång men du är så otroligt grym!! Du inspirerar mig och jag blir alldeles till mig när jag ser dina fotografier, din kreativitet och kanske framförallt din glädje till det hela. Som sagt, du inspirerar mig jättesuperdupermycket! Kram

2015-12-28, 18:37:06 - URL: http://vattendroppar.se/
Postat av: Sara - h o b b y f o t o g r a f

Dina bilder är verkligen helt magiska! Stor inspirationskälla! :) / Sara

2015-12-29, 08:19:13 - URL: http://saraagustavsson.blogg.se
Postat av: Katarina

Så fina bilder, allihopa!

2015-12-29, 11:56:25 - URL: http://mekatta.blogg.se/
Postat av: Clara

Så otroligt fina bilder! Du är verkligen jätteduktig!

2015-12-29, 23:43:57 - URL: http://clararingqvist.se
Postat av: Marie

Du fotar så fina bilder:) Gott Nytt År!

2015-12-30, 08:23:29 - URL: http://maarrre.blogg.se
Postat av: Rebecca Wahl

jättekul att se!!!

2016-01-02, 02:06:55 - URL: http://fettmedfoto.blogg.se/

Tjäna pengar på din blogg! (adlink)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: