Follow

Jardin Majorelle och en dag på marknaden

 
Vår tredje dag i Marrakech besökte vi den magiska trädgården Jardin Majorelle. Det var kaktusar så långt ögat kunde nå! 
 
 
 
Vi tog en promenad i området och bara tog in allt det fina. Jag älskar verkligen den blå färgen de hade målat huset och fontänen med, en sån kontrast mot allt det andra. 
 
 
 
Bilderna talar ganska bra för sig själva. Ni skulle ha hört oss där inne, haha, vi bara suckade av lycka genom hela promenaden. Förutom när alla turister stod i vägen för våra bilder, haha! 
 
 
 
Efter Jardin Majorelle gick vi till YSL muséet som låg precis brevid. Det var väldigt inspirerande och coolt att få se alla gamla kollektioner, plagg och få en liten story bakom YSL. Tyvärr fick man inte ta bilder där inne men jag skulle verkligen rekommendera muséet till dem som är intresserade av mode! 
 
 
 
Kan inte riktigt få nog av alla vackra växter. 
 
 
 
Vi tog sedan bilen tillbaka till vårt lilla område i Marrakech och spenderade resten av dagen på marknaden och bara strosade runt bland allt det fina. Vi köpte bland annat en kaktusfrukt (de som väter på kaktusar) som vi sedan smakade på. Den innehöll mest kärnor men hade god smak! 
 
 
 
Vissa försäljare hade små husdjur som de väldigt gärna visade upp. Vi träffade två kameleonter. Alltså kolla den lilla här över, den var så sjukt liten. Men jättesöt. Ni ser ju skillnaden på när Louise blir fotad med djur (som giftiga ormar, örnar och sådant) och när jag blir fotad med mini-kameleonter, haha! 
 
 
 
Vi åt middag på en takterass och satt där tills solen hade gått ner. Couscous med grönsaker var en utav favoriträtterna vi åt! 
 
 
 
Dessa lamp-butiker var så magiska på kvällarna. Det var svårt att fånga känslan på bild men jag ville liksom flytta in där. 
 
 
Postat av: Mamma Anna

Älskar bilderna och allt det BLÅ! Men frågan man ställer sig hur många väskor har Louise HIHI :)

2018-12-05, 07:45:53 -

Tjäna pengar på din blogg! (adlink)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: